12 consumabile de artă care sunt sigure pentru copii

  • Duminică, 6 Martie 2022
  • Familie
  • Publicat de
Colorat si desenat pentru copii Colorat si desenat pentru copii

Viața copilului dvs. va fi plină de proiecte artistice practice colorate de-a lungul anilor iar copilul dvs. poate folosi multe consumabile de artă și desen pentru copii diferite în timpul acestor experiențe.

Căutați cele mai bune materiale de artă pentru copii mici? Ca părinte, se poate simți copleșitor să știți de unde să începeți și de ce materiale de artă și desen pentru copii aveți nevoie cu adevărat pentru această etapă.

Este de la sine înțeles, că materialele de artă și desen pentru copii trebuie să fie durabile și vibrante (acestea din urmă oferă o experiență artistică satisfăcătoare pentru copiii mici).

 

1. Vopsele pentru degete - de obicei alunecoase, lipicioase și transparente.

Copiii pot folosi vopseaua tempera cu degetele, dar vopseaua pentru degete are o textură netedă perfectă pentru a se întinde pe hârtie și rămâne umedă mult mai mult timp.

 

2. Argilă de modelaj - Pe piață sunt disponibile multe tipuri de argilă de modelaj.

 

3. Vopsele de acuarelă - translucide, se amestecă cu apă și sunt foarte apoase.

Cel mai bine se utilizează pe hârtie de acuarelă groasă care absoarbe multă apă.

 

4. Vopsele acrilice - groase și opace, pot fi diluate doar cu apă.

Cel mai bine folosite pe hârtie, lemn și pânze.

 

5. Creioane colorate - Creioanele colorate sunt, de obicei, primul mediu de lucru al unui copil. Ușor de folosit și de apucat, sigure și vin netoxice.

 

6. Creioane de acuarelă - Creioanele de acuarelă sunt solubile în apă și se pot transforma în acuarelă atunci când sunt umede, creioanele fac urme foarte bogate.

 

7. Argilă de modelaj din ceară de albine - Ceara de albine modelează și se mulează atunci când este încălzită de căldură sau apă caldă.

Argila de modelat din ceară de albine este fabricată din ceară de albine naturală și are un miros minunat de miere.

 

8. Pasteluri de ulei - Pastelurile de ulei sunt vibrante și îndrăznețe în culori. Pastelurile de ulei alunecă ușor pe hârtie.

Pastelurile de ulei sunt mai ușor pentru copiii mici să creeze semne vibrante și reprezintă un înlocuitor plăcut al creionului.

 

9.  Plastilină - Adorăm plastilina de casă!

Folosiți o rețetă de plastilină fără gătit care este rapidă, ușor de făcut și total personalizabilă pentru culoare și miros.

 

10. Cretă - culorile sunt atât de vibrante și se văd cu adevărat pe trotuar!

Dacă nu aveți o tablă de cretă, puteți folosi vopsea de tablă pe un perete sau pur și simplu cumpărați un abțibild de perete cu tablă de cretă.

 

11. Nisip kinetic - Unul dintre materialele de artă cel mai des solicitate de copiii, este minunat de atins și de jucat de unul singur. Sau adăugați câteva jucării mici din plastic sau forme din rășină.

Copiii vor fi hipnotizați de nisipul cinetic și adoră să îl cerne și să îl privească cum se mișcă încet.

 

12. Markere lavabile - Păstrați-vă markerele într-un suport pentru markere ca o modalitate prietenoasă pentru copiii mici de a ține evidența capacelor și a markerelor.

Prin cele de mai sus v-am împărtășit câteva consumabile de artă și desen pentru copii sigure pentru cei sub vârsta de 12 ani.