10 citate care ne ramand dupa The Irishman

10 citate care ne ramand dupa The Irishman 10 citate care ne ramand dupa The Irishman

Irlandezul este cel mai recent film a lui Scorsese despre lumea crimei organizate în povestea lui Frank Sheeran (Robert De Niro), ascensiunea sa ca hitman al mafiei și prietenia sa cu Jimmy Hoffa (Al Pacino).

Filmul este plin de scene uimitoare ale acestor actori de talie mondială care împărtășesc ecranul în momente intense, amuzante și sfâșietoare

Iată câteva citate din The Irishman care vor rămâne cu noi pentru totdeauna:

  • Eu Muncesc Din Greu Pentru Ei Când Nu-I Fur
  • Doar Trei Oameni Din Lume Au Unul Dintre Aceste inele Și Doar Unul Dintre Ei Este Irlandez.
  • Ori De Câte Ori Cineva Spune Că Sunt Puțin Îngrijorați, Sunt Foarte Îngrijorați
  • Este Ceea Ce Este
  • Am auzit ca vopsesti case
  • Mai mult decât zece, spui ceva
  • If They Can Whack A President, They Can Whack A President Of A Union
  • So You Charge With A Gun, With A Knife, You Run
  • What Kind Of Man Makes A Call Like That
  • Don't Call Him

Faptul că Frank este bine primit în familia criminală italiană este un lucru important. Ca irlandez, el nu ar trebui să aparțină, dar devine prietenos cu mulți dintre cei mai buni tipi, în special cu Russell Bufalino (Joe Pesci).

Pe măsură ce se ridică mai mult în organizație, Russell îi acordă o mare onoare lui Frank oferindu-i un inel special purtat de doar alți doi bărbați, Russell și Angelo Bruno (Harvey Keitel). Momentul este menit să fie primirea lui Frank într-un club exclusivist.

Povestea lui Frank Sheeran este una pe care mulți istorici au pus-o la îndoială sau au respins-o, dar filmul nu vă cere să credeți că aceasta este realitatea . Acest lucru permite filmului să-și spună propria poveste, inclusiv să răspundă la câteva întrebări de multă vreme despre evenimente istorice reale.

Filmul îi arată pe Frank și mafia strâns legată de președintele John F. Kennedy, inclusiv alegerile sale și operațiunea Bay of Pigs. Dar când Frank se întreabă dacă Jimmy Hoffa ar putea fi ucis într-adevăr, Russell face o altă admitere uluitoare spunând: „ Dacă pot să-l zăpăcească pe un președinte, ei pot face la fel cu președinte al de sindicat”

I Heard You Paint Houses este numele cărții pe care se bazează filmul și titlul neoficial pentru film. De asemenea, face ca unul dintre cele mai memorabile momente din film cu Frank și Jimmy să vorbească pentru prima dată la telefon.

După ce a făcut prezentări politicoase, Jimmy spune „ Am auzit că pictezi case ”, care este codul pentru a acționa ca un hitman. Încă o dată, moartea este tratată într-un mod atât de îngrijit. Filmul a prezentat publicului termenul și, fără îndoială, va trăi anii următori din cauza acestui film.