Web Design

  • Ploiești, PH
  • Prestări Servicii
  • acum 18 zile
  • SXZDC
10 Lei
SORINCREATIVDESIGN
Oferit de Firmă
Număr de Telefon:
07******** Vezi Numărul de Telefon
Site Web:
sorinalmadesign.ro

SorinCreativDesign este o firma de web design din Ploiesti, cu o vechime de 10 ani, specializata in web designcreare site de prezentare, site-uri animate Flash, site-uri complexe PHP (creare magazin online, site-uri cu panou de administrare continut, site anunturi, etc).

webdesign images

Realizam site-uri pentru orice tip de activitate, web design pentru firme de constructii, site-uri pentru firme de contabilitate, site anunturi, site agentie imobiliara, site agentie de turism, site-uri medicale, magazin online, etc.

Nu mai exista nici o indoiala in privinta necesitatii unui website care sa genereze vanzari in paralel cu afacerea dumneavoastra offline – pentru ca internetul a devenit o necesitate care determina milioanele de utilizatori de internet din Romania sa faca un rulaj anual de cel putin cateva sute de milioane de euro – iar asta nu o spunem noi, o spun studii si statistici facute de organizatii internationale!

Web design Responsive

Cu experienta in creare site-uri optimizate pentru mobil/smartphone si tableta, site tip Responsive. Indiferent de dispozitivul de pe care accesati site-ul (telefon, tableta, laptop, PC), acesta va fi afisat optim, prin serviciul de web design Responsive.