Licente Windows 10 Pro 40lei

  • Cluj-Napoca, CJ
  • Calculatoare, Software
  • acum 12 luni
  • PNYSL
45 Lei
PROHOVER ONLINE TECHNOLOGY S.R.L.
Oferit de Firmă
Număr de Telefon:
07******** Vezi Numărul de Telefon
Site Web:
licentewin.ro
Acest produs poate fi utilizat atat de PERSOANE FIZICE cat si de PERSOANE JURIDICE sau REVANZARE!Se ofera FACTURA FISCALA conform legii. Asistență clienți 24/7 Valabilitate pe viata Garantie 100% produs Retail (varianta comerciala) Activare pe pagina oficialaMicrososft

Transferarea licentei de Windows se va putea face doar daca folositi un cont Microsoft.Asistență 24/7 Contul Microsoft se adauga in pagina in care introduceti si licenta Windows:Settings -> ActivationNeutilizarea contului Microsoft poate duce la imposibiltatea de a transfera licentasau chiar si imposibilitatea de a reinstala sistemul de operare daca placa de bazanu a inregistrat licenta introdusa de dumneavoastra.

 

Descriere

 

Familiar si mai bun decat oricand

Windows 10 este familiar si usor de utilizat, cu o multime de similitudini cu Windows 7, inclusiv meniul start. Acesta portneste rapid, are securitate inclusa pentru a va ajuta sa pastrati fisierele in conditii de siguranta, si este proiectat pentru a lucra cu software-ul si hardware-ul pe care il aveti deja.

  Face ca web-ul sa functioneze la fel ca tine

Microsoft Edge va permite sa va deplasati rapid in navigarea pe care o faceti. Scrieti sau atasati note direct pe paginile web si impartasitile cu altii, cititi articole online gratuite fara alte distrageri, si salvati articolele preferate pentru un acces convenabil mai tarziu.

  Ferestrele multiple va ajuta sa va terminati treaba cat mai rapid

Fixati pana la patru ferestre pe un singur ecran, in acelasi timp, si creati desktop-uri virtuale de fiecare data cand aveti nevoie de mai mult spatiu, sau doriti sa grupati in functie de proiect, cum ar fi aplicatii Office pentru munca si jocuri pentru acasa.

  Noul magazin Windows este locul pentru lucrurile dumneavoastra favorite

Noul magazin Windows este o exprienta de shopping unificata pentru orice dispozitiv compatibil cu Windows 10. Cautati in magazin de pe PC, tableta sau telefon si descarcati usor si gratuit aplicatii, jocuri, muzica, filme si seriale TV.

  Aplicatii incluse care functioneaza pe toate dispozitivele tale

Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, e-mail si Calendar, Muzica, Filme. Si aplicatii care folosesc OneDrive pentru a sustine si a sincroniza  informatiile dumneavoastra cu alte dispozitive care folosesc Windows 10, astfel incat nu sunteti niciodata departe de ceea ce aveti nevoie.

Cerințe de sistem

‣ Procesorul necesar: procesor de 1 GHz sau sistem pe un cip (SoC)‣ Memoria necesară: 1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)‣ Spatiul necesar pe hard disk: 16 GB (32-bit); 32 GB (64 biți)‣ Ecranul necesar: cel puțin 800 x 600 pixeli de rezoluție a ecranului sau mai mare ‣ Placа grafică necesară:: DirectX® 9 procesor grafic cu driverul WDDM 1.0‣ Conectivitatea necesară:: Acces la internet (se pot aplica taxe)