Inchirieri Remorci Frigorifice Pentru Evenimente

  • Oradea, BH
  • Prestări Servicii
  • acum 28 zile
  • YWJT4
320 Lei
FRIGOBOX
Oferit de Firmă
Număr de Telefon:
07******** Vezi Numărul de Telefon
Inchirieri Remorci Frigorifice Pentru Evenimente

Daca aveti nevoie de un remorca frigorifica pentru un eveniment sau activitate, atunci ar trebui sa stiti cum functioneaza inchirierea unei astfel de echipamente. In acest articol vom analiza mai multe detalii legate de inchirierea unei remorci frigorifice pentru evenimente.

Ce sunt remorcile frigorifice?

Remorcile frigorifice sunt un mijloc eficient de a transporta produse alimentare perisabile. Acestea sunt dotate cu instalatii frigorifice care mentin temperatura necesara pentru a preveni deteriorarea produselor. Remorcile frigorifice sunt folosite in general de catre companiile care se ocupa cu livrarea de produse alimentare si comercializarea acestora.

Ce tipuri de remorci exista?

Remorcile frigorifice sunt disponibile intr-o varietate de forme, dimensiuni si modele. Ele pot fi utilizate pentru a transporta produse congelate, zvantate si chiar lichide. Cele mai frecvente tipuri de remorci frigorifice sunt:

- Remorci cu usi duble: Aceste remorci au doua usi care se inchid ermetic. Ele sunt ideale pentru a transporta produse congelate sau lichide.

- Remorci cu un singur compartiment: Aceste remorci au un singur compartiment care este separat in doua zone diferite, una pentru produsele congelate si una pentru cele zvantate.

- Remorci isoterme: Aceste remorci sunt echipate cu un sistem de climatizare care mentine temperatura in interiorul compartimentului constant. Sunt ideale pentru a transporta produse perisabile.

Beneficii si dezavantaje ale unei remorci frigorifice

<!-- x-tinymce/html -->

O remorca frigorifica este un instrument ideal pentru a tine alimentele si bauturile la temperatura potrivita, insa exista si unele dezavantaje pe care trebuie sa le luati in considerare. In primul rand, acestea sunt destul de scumpe, astfel ca daca nu aveti nevoie de ele pentru o perioada mai lunga de timp, nu este rentabil sa le achizitionati. In al doilea rand, depozitarea unei remorci frigorifice poate fi o problema, deoarece acestea ocupa mult spatiu.