Ecohome - producător oficial de dormitoare din Republica Moldova, deschiși pentru colaborări cu partenerii din România

  • București, B
  • Casă și Grădină
  • acum 13 luni
  • WRQFX
1 Lei
ECOHOME
Oferit de Firmă
Număr de Telefon:
73******** Vezi Numărul de Telefon

Vrei să-ți schimbi paturile din unele camere? Sau poate cauți un dormitor confortabil și moale pentru un somn odihnitor? Atunci apelează cu încredere la Ecohome -  un magazin de mobilă în Chișinău în care vei găsi o diversitate mare de modele de dormitoare și paturi pentru toată casa!

Pe pagina online a magazinului poți vedea toate modelele de dormitoare, de la cele mai simple până la cele mai elegante. Avem disponibile mai multe modele și culori care s-ar potrivi de minune cu designul casei tale, sau eventual cu camera dormitorului. În plus, la noi vei găsi și o mulțime de accesorii pentru dormitor sau camera de living, cum ar fi saltele, perne sau chiar și  husă pentru saltea calitativă. Acum te poți bucura de un somn liniștit, pentru că ai la dispoziție cel mai calitativ mobilier.

Așadar, alege produsele care crezi că ți se potrivesc, plasează comanda direct pe pagina site-ului ecohome.md, iar noi ți-o livrăm direct la ușă, rapid și în maximă siguranță. Și, dat fiind faptul că Ecohome este și producător oficial de dormitoare din Republica Moldova, suntem deschiși pentru colaborări cu partenerii din România. Pentru informații și detalii cu privire la produsele noastre, nu ezita să ne contactezi la 060 988 058 sau 078 248 919.

https://ecohome.md/catalog/mobila-dormitor/paturi/